به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي کميته ملي طبيعت‌گردي (اکوتوريسم) سومين نشست بررسي سند ملي توسعه و مديريت طبيعت‌گردي کشور با حضور \"آرش کوشا\" دبير کميته ملي طبيعت‌گردي، اعضاي کميته ملي، رؤساي سازمان‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، مديران کل سازمان حفاظت از محيط زيست و منابع طبيعي 8 استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي ، زنجان، اردبيل ، همدان، ايلام ، کردستان و کرمانشاه برگزار مي‌شود.

کوشا قبل از سفر به آذربايجان شرقي تصريح کرد: پس از پايان بررسي‌ها و اصلاحات نهايي سند ملي در استان‌ها، خلاصه‌اي از اين سند براي تصويب به هيأت دولت تقديم مي‌شود.

وي گفت: هم اکنون بايد مقامات تدوين مرحله دوم سند ملي طبيعت‌گردي فراهم شود و اميدواريم در سال 87 مطالعات انجام شده در رابطه با سايت‌هاي پيشتاز طبيعت‌گردي اجرايي و عملياتي شود و جهش خوبي در اجراي پروژه‌هاي اکوتوريسمي در مناطق مستعد را شاهد باشيم.

دبير کميته ملي طبيعت‌گردي با اشاره به ظرفيت‌هاي بالاي اکوتوريسمي در آذربايجان شرقي گفت: با بازديد از جاذبه‌هاي طبيعت‌گردي در اين استان سعي مي‌کنيم با هماهنگي مديران و مسئولان استاني بخشي از مطالعات صورت گرفته در رابطه با چند سايت پيشتاز در اين استان به شکل اجرايي پيگيري شود.

در اين نشست مشاورين تدوين سند ملي طبيعت‌گردي توضيحاتي را در رابطه با فازهاي مطالعاتي اين سند، مراحل طي شده و چگونگي تدوين آن براساس الگوها و سرمشق‌هاي استاني ارائه خواهند کرد و مديران ارشد دستگاه‌هاي عضو کميته ملي اکوتوريسم که از 8 استان مدعو حضور دارند اظهارنظر، نقدها و پيشنهادات خود را در رابطه با سند ملي توسعه و مديريت طبيعت‌گردي کشور ارائه خواهند کرد، که بالحاظ آنها در استراتژي‌هاي تدوين شده جمع‌بندي لازم صورت مي‌گيرد.

M/105

انتهای پیام/

کد خبر 1386100436